Hjärtstartare för Bostadsrätts­förening

Rädda livet på din granne med hjälp av en hjärtstartare. I en bostadsrättsförening finns det många som kan behöva en hjärtstartare om olyckan är framme. Nu kan din BRF investera i en hjärtstartare med trygghetsförsäkring. 

Vi erbjuder både uthyrning och köp av hjärtstare allt för att din BRF ska kunna välja det som passar bäst.

Hjärtstartare med trygghetsförsäkring för bostadsrättsförening

Det kan kännas som en stor investering att köpa en hjärtstartare till bostadsrättsföreningen. Frågorna kan vara många och osäkerheten kännas stor. Vad händer om den blir stulen? Var kan den placeras? Hur gör man om hjärtstartaren har använts? Vi förstår att det finns mycket oro men vi har en lösning som gör att din BRF kan våga investera, och på så vis rädda liv om olyckan är framme, utan att behöva ta några onödiga risker.  

När du köper en hjärtstartare hos oss ingår en trygghetsförsäkring som ersätter utifrån kommande skador, såsom stöld, sabotage, tappskador, åsknedslag. Behöver hjärtstartaren återställas efter användning vid ett hjärtstopp ersätter försäkringen kostnaden avseende bytet av batterier och elektroder. Försäkringen lämnar ersättning för reparation eller en ny hjärtstartare vid totalskada.

På grund av att ni kan få ersättning, utan självrisk, behöver ni inte vara orolig för att placera hjärtstartaren på offentlig plats. Det gör att bostadsrättsföreningen kan placera den utomhus, trapphuset, förenings eller annan plats där många rör sig utan att vara orolig. Försäkringen gör det tryggt för er att investera i en hjärtstartare samtidigt som ni är med att bidra till att rädda liv.

När den 1-åriga kostnadsfria perioden är över kommer vår försäkringspartner att erbjuda en förlängning av försäkringen årsvis upp till 8 år.

Låt oss hjälpa dig att välja hjärtstartare

Vi har ett brett utbud från kända märken som Zoll, Philips, Stryker, Schiller, Cardiac Science,  mfl. Känner du dig osäker vilken modell som passar din bostadsrättsförening bäst? Kontakta oss så guidar vi dig rätt. Vi erbjuder både uthyrning och köp av hjärtstartare!

hjärtsäkra din bostadsrättsförening med akuthjälpen

Vi väljer en modell som passar dina förutsättningar och behov.

Våra hjärtstartare

Zoll AED Plus

Även denna hjärtstartare har inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt. Enkel och tydlig placering av elektroderna som sitter ihop i ett stycke. Tydlig röstguidning steg för steg genom hela processen.

Zoll AED 3

Hjärtstartaren med tydliga bilder och röstmeddelanden som steg för steg vägleder dig i denna stressade situation, gör den enkel att använda. AED 3 har även inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt.

Philips HeartStart HS1

En av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Den är mycket enkel att använda, en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjärt-lungräddning och användning av hjärtstartaren.

Philips HeartStart FRx

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Med ett enkelt handgrepp kan HeartStart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan, tack vare tillvalet den unika barnnyckeln.

LifePak CR2

Hjärtstartaren som meddelar dig hur den mår,  genom dagliga självtester av viktiga funktioner, och var den är! LIFEPAK CR2 är en mycket användarvänlig och smidig hjärtstartare som passar de flesta miljöer. Barnknapp för att snabbt ställa om till behandling av barn utan att behöva byta elektroder.