Hjärtstartare

Köp eller hyr en hjärtstartare från oss på Akuthjälpen. Vi har ett brett utbud från kända märken som Zoll, Philips, Stryker, Schiller, Cardiac Science,  mfl. Välj den modell som passar era behov bäst.

Vet du inte vilken du skall välja kontakta oss så guidar vi dig rätt.


Hjärtstartare med trygghetsförsäkring

Det ingår alltid en trygghetsförsäkring när man hyr eller köper en hjärtstartare av oss. Försäkringen gör det tryggt för er att investera i en hjärtstartare samtidigt som ni är med att bidra till att rädda liv.

Trygghetsförsäkringen är en allriskförsäkring som ersätter utifrån kommande skador, såsom stöld, sabotage, tappskador, åsknedslag. Behöver hjärtstartaren återställas efter användning vid ett hjärtstopp ersätter försäkringen kostnaden avseende bytet av batterier och elektroder. Försäkringen lämnar ersättning för reparation eller en ny hjärtstartare vid totalskada.

På grund av att ni kan få ersättning, utan självrisk, behöver ni inte vara orolig för att placera hjärtstartaren på offentlig plats. Genom att göra den tillgänglig för allmänheten bidrar ni till att den kan fylla sin funktion vid skarpt läge nämligen att rädda liv. Hjärtstartare som placeras utomhus och/eller i offentlig miljö ska förvaras i larmskåp för att försäkringen ska gälla.

När den 1-åriga kostnadsfria perioden är över kommer vår försäkringspartner att erbjuda en förlängning av försäkringen årsvis upp till 8 år.

hjärtsäkra med akuthjälpen

Hos oss kan du både köpa och hyra hjärtstare. Vi skapar skräddarsydda lösningar för alla behov, oavsett om du vill hyra längre eller kortare perioder.

Våra hjärtstartare

Även denna hjärtstartare har inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt. Enkel och tydlig placering av elektroderna som sitter ihop i ett stycke. Tydlig röstguidning steg för steg genom hela processen.

Hjärtstartaren med tydliga bilder och röstmeddelanden som steg för steg vägleder dig i denna stressade situation, gör den enkel att använda. AED 3 har även inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt.

En av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Den är mycket enkel att använda, en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjärt-lungräddning och användning av hjärtstartaren.

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Med ett enkelt handgrepp kan HeartStart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan, tack vare tillvalet den unika barnnyckeln.

Hjärtstartaren som meddelar dig hur den mår,  genom dagliga självtester av viktiga funktioner, och var den är! LIFEPAK CR2 är en mycket användarvänlig och smidig hjärtstartare som passar de flesta miljöer. Barnknapp för att snabbt ställa om till behandling av barn utan att behöva byta elektroder.