RÄTT KUNSKAP VID AKUTA SJUK- & OLYCKSFALL

Instruktörs­kurser

Har du behov av egna instruktörer i HLR och Första Hjälpen på din arbetsplats eller skola. Kanske var det länge sedan du utbildade dig till instruktör och behöver en uppfräschning av dina kunskaper. Vill du lära dig mer och använda de senaste dockorna med den moderna feedback tekniken . 

Vi kan hjälpa dig med detta. Vi är huvudinstruktörer i HLR rådets samtliga utbildnignsprogram och följer deras kursplaner vid våra intsruktörsutbildnignar. Du blir sen registrerad i deras instruktörsregister.

Tillsammans med våra instruktörer som har praktisk erfarenhet ifrån hjärtstopp och andra olyckor/sjukdomsfall i verkligheten och hundratals utbildningar diskuterar ni er igenom kursprogrammet och de övningar som är obligatoriska, allt för att du skall känna dig trygg att hålla din första utbildning själv efter kursen.

Under våra instruktörsutbildningar använder vi oss av helkroppsdockor ifrån Laerdal vilket gör att du får objektiv feedback på ditt lärande och en större trygghet i hur du skall lära ut de korrekta handgreppen och momenten.

Instruktörskurser

Vi erbjuder följande instruktörskurser:
  • Vuxen HLR
  • D – HLR
  • Barn HLR
  • S – HLR 
  • A – HLR
  • Första hjälpen
  • Livräddning vid luftvägsstopp
  • Första hjälpen

Vi kommer gärna till er och håller utbildnignen på plats eller så anmäler ni er till någon av våra öppna kurser.

Instruktörsutbildningar

Vi kan erbjuda er instruktörsutbildningar i HLR och Första Hjälpen. Antingen vill du bli instruktör och lära andra rädda liv eller så kanske det är många år sedan du gick din instruktörsutbildning och behöver fräscha upp dina kunskaper. Vi följer HLR rådets utbildningsprogram och är huvudinstruktörer i Vuxen HLR, Barn HLR, Första Hjälpen, D-HLR , S-HLR vuxen och barn.

 

Alla våra utbildningar leds av certifierade instruktörer, vilka är aktivt yrkesverksamma inom ambulans, räddningstjänst och/eller akutsjukvård. De har en bred erfarenhet från verkliga situationer vilket ger en verklighetsanpassad utbildning med hög kvalité efter de senaste riktlinjerna. Utbildningarna följer HLR rådets kursprogram.