Akuthjälpen

Akuthjälpen det personliga företaget med kunden i fokus, vi finns över hela landet, med extra stor närvaro i södra norrland. Där vi inte har egna instruktörer har vi seriösa och pålitliga samarbetspartners, vilket gör att vi kan leverera utbildningar och utrustning över hela landet med hög kvalitet. Våra lokalkontor finns i Järpen, Sundsvall och Örebro.

Egna instruktörer: Sundsvall, Övik, Umeå, Falun, Gävle, Stockholm, Örebro

Partners: Kiruna, Luleå, Skövde, Göteborg, Sävsjö, Halmstad, Malmö

Samtliga av våra instruktörer är certifierade och yrkesverksamma inom ambulans, akutsjukvård eller räddningstjänst. De vet hur verkligheten ser ut och de kan förbereda er på vad du behöver göra om och när något händer. Vi är alltid uppdaterade med absolut senaste rön i vår bransch.

Kontakta oss för diskussion av ert säkerhetsarbetet med trygghet för både din personal och ditt företag.

Akuthjälpen Åre AB
Telefon 0705 12 16 91
Hallonstigen 16  |  837 31 Järpen
Epost info@akuthjalpen.se


Några av oss på Akuthjälpen

Akuthjälpen drivs av Niclas Brissman sedan 2006. Jag har arbetat som brandman i 15 år och innehar den europeiska CFPA licensen ”Fire Safety at Work”. Utbildad ambulanssjuksköterska och aktivt yrkesverksam inom ambulanssjukvården, bred erfarenhet som instruktör/utbildare i katastrofutbildningar och brand- och sjukvårdsutbildningar. Min breda yrkeserfarenhet och att jag är aktivt yrkesverksam gagnar självklart kvaliteten på de utbildningar och utrustningar vi erbjuder.

Sedan 2015 är Niclas vice ordförande och en av de drivande krafterna i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige, BFHS. Självklart är Akuthjälpen också medlemmar. BFHS verkar för att det skall vara en sund och seriös bransch och att de som investerar i hjärtstartare skall göra det av seriösa leverantörer.