Hyr din hjärtstartare

Hyr din hjärtstartare av Akuthjälpen

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Akuthjälpen. Vi erbjuder färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support, underhåll och utbildning. Att ha en fungerande hjärtstartare är alltid ett tryggt alternativ. Hyr din hjärtstartare av Akuthjälpen, välj med eller utan utbildning och med en skräddarsydd lösning helt efter era behov. 

Att ha tillgång till hjärtstartare inom 3 minuter är ofta skillnaden mellan liv och död. Flertalet studier visar att om hjärtstartare används inom 3 minuter vid ett hjärtstopp överlever cirka 70% av de drabbade mot endast cirka 7% om man enbart utför hjärt-lungräddning och larmar ambulans. Vi levererar hjärtstartare av olika fabrikat och modeller – från hjärtstartare avsedda för hemmiljö till hjärtstartare som används inom ambulans- och akutsjukvården.

Hyr från 265 kr/månaden

Våra hjärtstartare hittar du i webbshoppen

Zoll AED 3

Hjärtstartaren med tydliga bilder och röstmeddelanden som steg för steg vägleder dig i denna stressade situation, gör den enkel att använda. AED 3 har även inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt.

Philips HeartStart HS1

En av världens mest sålda hjärtstartare med dokumenterad kvalitet och vetenskapliga bevis på funktion och klinisk effekt. Den är mycket enkel att använda, en lugn och tydlig röst leder användaren genom första hjärt-lungräddning och användning av hjärtstartaren.

Zoll AED Plus

Även denna hjärtstartare har inbyggd feedback för att få dig att utföra så optimal hjärt-lungräddnings som möjligt. Enkel och tydlig placering av elektroderna som sitter ihop i ett stycke. Tydlig röstguidning steg för steg genom hela processen.

Philips HeartStart FRx

HeartStart FRx är en mycket lättanvänd hjärtstartare som är robust och tålig. Med ett enkelt handgrepp kan HeartStart FRx dessutom anpassas för behandling av barnhjärtan, tack vare tillvalet den unika barnnyckeln.

Zoll AED Plus

Hjärtstartaren som meddelar dig hur den mår,  genom dagliga självtester av viktiga funktioner, och var den är! LIFEPAK CR2 är en mycket användarvänlig och smidig hjärtstartare som passar de flesta miljöer. Barnknapp för att snabbt ställa om till behandling av barn utan att behöva byta elektroder.

Hjärtsäkra ert evenemang eller event

Skapa extra trygghet under nästa evenemang genom att ha en hjärtstartare på plats. Hos Akuthjälpen kan du hyra en hjärtstartare från en dag och uppåt. Välj mellan att enbart hyra enheten eller komplettera med en utbildning. Vi erbjuder även färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support, underhåll och utbildning. Önskar ni en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss.

Hjärtsäkra evenemanget genom att korttidshyra hjärtstartare. Vi hjälper till att hjärtsäkra allt från bröllop och fester till idrottstävlingar och konferenser. Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Akuthjälpen.

Tidigare evenemang som har hjärtsäkrats med korttidsuthyrning av Akuthjälpen:

  • Vätternrundan
  • Alpina VM 2019
  • Världscupen i skidskytte
  • Årefjällsloppet
  • ÖFKs hemmamatcher
image002

Alpina VM Åre 2017

IMG_0431

hjärtsäkra med akuthjälpen

Hyr en hjärtstartare av oss nästa gång ni planerar ett evenemang eller event. Vi skapar skräddarsydda lösningar för alla behov, oavsett om du vill hyra längre eller kortare perioder.