Hyr din hjärtstartare

Hyr din hjärtstartare av Akuthjälpen

Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Akuthjälpen. Vi erbjuder färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support, underhåll och utbildning. Att ha en fungerande hjärtstartare är alltid ett tryggt alternativ. Hyr din hjärtstartare av Akuthjälpen, välj med eller utan utbildning och med en skräddarsydd lösning helt efter era behov. 

Att ha tillgång till hjärtstartare inom 3 minuter är ofta skillnaden mellan liv och död. Flertalet studier visar att om hjärtstartare används inom 3 minuter vid ett hjärtstopp överlever cirka 70% av de drabbade mot endast cirka 7% om man enbart utför hjärt-lungräddning och larmar ambulans. Vi levererar hjärtstartare av olika fabrikat och modeller – från hjärtstartare avsedda för hemmiljö till hjärtstartare som används inom ambulans- och akutsjukvården.

Hjärtsäkra ert evenemang, fest eller event

Är det dags för 50års fest, bröllop, företagskonferens,  padelturnering, löpartävling, mässa, midsommarfirande eller andra tillställningar med mycket deltagare ? Hjärtsäkra din tillställning med hjärtstartare från oss på Akuthjälpen! Vi hyr ut hjärtstartare från 1 dag och uppåt, över hela Sverige och med tilltalande priser.

Hur fungerar det ?

Du kontaktar oss med de datum du vill hyra hjärtstartaren, vi upprättar ett hyreskontrakt, vi skickar den till er så att ni har den i god tid inför ert evenemang och senast 3 dagar efter er hyrestid skickar ni tillbaks den till oss.

Priser för att hyra hjärtstartare

300 :- startkostnad
 • Hyra för 1-10 dagar - 100 :-/dygn
 • Hyra för 11-20 dagar - 80 :-/dygn
 • Hyra för 21-30 dagar - 65 :-/dygn
 • Hyra för 30 dagar eller mer - 50 :-/dygn
 • Exempel – hyra i 18 dagar, 300 kr i startkostnad, 18X80kr= 1 440 kr Totalt 1 770 kr.
 • Frakt och Moms tillkommer - Minsta hyreskostnad 500 :-

Skapa extra trygghet under nästa evenemang genom att ha en hjärtstartare på plats. Hos Akuthjälpen kan du hyra en hjärtstartare från en dag och uppåt. Välj mellan att enbart hyra enheten eller komplettera med en utbildning. Vi erbjuder även färdigpaketerade hyreslösningar som inkluderar support, underhåll och utbildning. Önskar ni en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss.

Hjärtsäkra evenemanget genom att korttidshyra hjärtstartare. Vi hjälper till att hjärtsäkra allt från bröllop och fester till idrottstävlingar och konferenser. Ni kan alltid vara trygga med att ha en väl fungerande hjärtstartare när ni hyr av Akuthjälpen.

Tidigare evenemang som har hjärtsäkrats med korttidsuthyrning av Akuthjälpen:

 • Vätternrundan
 • Slakamusiken
 • Inspelningar av diverse filmer
 • Alpina VM 2019
 • Världscupen i skidskytte
 • Årefjällsloppet
 • ÖFKs hemmamatcher
image002

Alpina VM Åre 2017

IMG_0431

Hyr din hjärtstartare av Akuthjälpen

Att hyra en hjärtstartare kan vara en klok investering för att garantera snabb och effektiv livräddning vid en eventuell hjärtstopp. Hjärtstopp är en av de vanligaste dödsorsakerna i Sverige och drabbar oftast personer utanför sjukhusmiljö. Därför är det viktigt att vara förberedd och ha tillgång till en hjärtstartare vid olika evenemang som konserter, sportevents eller andra stora sammankomster.

Att hyra en hjärtstartare är ett smart val, eftersom det ger dig tillgång till en högkvalitativ enhet utan att du behöver investera stora summor pengar för att köpa den. Dessutom är hyra av en hjärtstartare en kostnadseffektiv lösning, eftersom du betalar en mindre summa pengar för att använda enheten under en begränsad tid, istället för att betala hela priset för en enhet som du kanske bara använder en gång eller två per år.

 

En annan fördel med att hyra en hjärtstartare är att du får tillgång till den senaste tekniken och den mest uppdaterade versionen av enheten. Hjärtstartare är en teknikintensiv produkt och det är viktigt att ha tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna för att garantera en snabb och effektiv livräddning vid en hjärtstopp.

 

En annan fördel med att hyra en hjärtstartare från oss på Akuthjälpen är att du får en hög nivå av support och service. Detta innebär att du kan få hjälp med att installera enheten och lära dig hur den fungerar, samt få tillgång till snabb och effektiv service med frågor och svar om enheten och hur man använder den på bästa sätt. 

Hyr din Hjärtstartare hos oss ​

När du hyr en hjärtstartare får du också tillgång till tillbehör som elektroder, batterier och annan utrustning som är nödvändig för att enheten ska fungera på ett optimalt sätt. Detta är särskilt viktigt om du planerar att använda hjärtstartaren vid ett evenemang där det kan finnas många personer som behöver hjälp. Hos oss får du även en flexibel lösning som är skräddarsydd efter dig och dina behov, exempelvis kan du hyra en hjärtstartare under en dag upp till flera månader om så önskas.  

 

Sammanfattningsvis är det en klok idé att hyra en hjärtstartare om du planerar att arrangera ett evenemang där många personer kommer att delta. Genom att hyra en enhet, får du tillgång till den senaste tekniken och högkvalitativ support och service från företaget som du hyr från. Dessutom är hyra av en hjärtstartare en kostnadseffektiv lösning som ger dig tillgång till en viktig livräddande enhet utan att behöva investera stora summor pengar i att köpa en enhet. Så nästa gång du planerar ett evenemang, se till att inkludera en hyrd hjärtstartare från oss på Akuthjälpen i din säkerhetsplan!