UtbildingDHLRSOSAlarmVi hjälper er att skapa en hjärtsäker zon!

Tillsammans med Akuthjälpen skapa ni en hjärtsäker zon genom våra kvalitetssäkrade utbildningar och hjärtstartare och i enlighet med svensk standard (SIS).

I Sverige inträffar det över 10 000 hjärtstopp utanför sjukhusen och de flesta av dem i hemmet, på arbetsplatsen eller andra offentliga platser. Är du utbildad i hjärt-lungräddning, HLR, har du stor chans att rädda någon av dessa personer till livet. Med tillgång till en hjärtstartare inom några minuter ökar chanserna än mer.

Även om du tidigare gått en utbildning bör du uppdatera dig för att lära den senaste tekniken och öka chanserna för att rädda liv. Att snabbt sätta igång med HLR kan var skillnaden på liv och död. Utbildningen följer Svenska HLR rådets rekommendationer och 2011 års riktlinjer 30:2. Utbildningen innehåller mycket praktisk övning på dockor och på varandra, den tar även upp hur du bör agera vid luftvägsstopp och om någon sätter i halsen. Naturligtvis går vi igenom hur en hjärtstartare fungerar och utför även övningar med denna. Samtliga deltagare får en egen docka att öva på för att få så mycket övning som möjligt.

Beställ här!