Kundcase: Klockstapeln BRF i Åre

"Vi fick rekommendationer från Skistar och efter att vi hade undersökt saken föll valet naturligt på Akuthjälpen."

Bostadsrättsföreningen Klockstapeln i Åre har vidtagit viktiga åtgärder för att öka säkerheten i deras område. Med tanke på att Åre är en populär destination för turister och besökare året runt, har föreningen beslutat att investera i en hjärtstartare från Akuthjälpen för att förbättra säkerheten för sina medlemmar och gäster.. Vi fick möjlighet att intervjua en av föreningens medlemmar om deras beslut att införskaffa en hjärtstartare och hur valet av Akuthjälpen gjordes. Läs vidare för att ta reda på varför de valde att göra denna investering och vilka faktorer som var viktiga för valet av hjärtstartare.

 
Varför införskaffade ni en hjärtstartare i bostadsrättsföreningen?

”Vi fick en motion från en av våra medlemmar som alla ställde sig positiva till. Vi tyckte att det var en utmärkt idé att ha en hjärtstartare tillgänglig i föreningen, särskilt med tanke på att vi är ett semesterboende och kan ha många besökare som inte känner till området.”

Hur var responsen från boende när ni införskaffade hjärtstartare?

”Responsen från boende var mycket positiv. Faktum är att en grannförening ville vara med och bidra till investeringen, vilket vi tyckte var fantastiskt.”

Vad var viktigt för er vid valet av hjärtstartare?

”Det var viktigt för oss att hjärtstartaren var lättillgänglig, vilket är anledningen till att vi installerade en värmeskåp för att hålla den vid lämplig temperatur. Det var också viktigt att ha en hjärtstartare med service och underhåll, eftersom vi är ett semesterboende och det är viktigt att vi alltid har en fungerande enhet tillgänglig.”

Varför valde ni att ta hjälp av Akuthjälpen?

”Vi fick rekommendationer från Skistar och efter att vi hade undersökt saken föll valet naturligt på Akuthjälpen. De erbjuder ett bra sortiment och vi kände oss trygga med deras service och support. Vi är mycket nöjda med vår hjärtstartare från Akuthjälpen och känner oss trygga med att den finns tillgänglig när vi behöver den. ”

Dela detta inlägg

Intresserad av våra Hjärtstartare?

Klicka dig vidare här nedan