Kundcase: Ago i Åre

Ago i Åre är ett företag som erbjuder semesterboenden såsom stugor och lägenheter i Åre. För att säkerställa att deras anställda kunde upprätthålla höga standarder för säkerhet och säkerhetsprotokoll, kontaktade de Akuthjälpen för att boka en utbildning i Brandfarliga heta arbeten för deras personal.

Med vår hjälp kunde Ago i Åre boka två utbildningsdagar som passade deras tidsplan och schema. Vi genomförde utbildningen direkt på deras anläggningar, vilket gav oss möjlighet att anpassa vår utbildning till deras specifika förhållanden och arbetsmetoder.

Vi betonade vikten av att följa säkerhetsföreskrifterna för att minska risken för olyckor och gick igenom praktiska övningar för att öka deltagarnas färdigheter. Efter avslutad utbildning var Ago i Åre mycket nöjda med resultatet och uppskattade särskilt den personliga och anpassade tillgången.

Genom att utbilda sin personal i Brandfarliga heta arbeten kunde Ago i Åre öka sin personalens medvetenhet och färdigheter i att hantera farliga situationer på ett säkert sätt. Detta hjälpte dem att minimera risken för brand och andra faror på deras anläggningar och öka sin personalens förmåga att reagera på olika nödsituationer.

Sammanfattningsvis kunde vi på Akuthjälpen hjälpa Ago i Åre att snabbt och effektivt utbilda sin personal i Brandfarliga heta arbeten, samtidigt som vi anpassade utbildningen efter deras specifika behov och tidsplan. Vi är stolta över att ha hjälpt dem att upprätthålla en hög standard av säkerhet på deras anläggningar.

Är ni också intresserade av att gå vår utbildning i brandfarliga arbeten?

Dela detta inlägg

Intresserad av våra Hjärtstartare?

Klicka dig vidare här nedan