Övningsutrustning


Vi hjälper er att hitta och arbeta med rätt övningsutrustning – från verklighetstrogna dockor, övningshjärtstartare till mer avancerad utrustning. Nedan finner du några av de mest populära övningsdockorna för hjärt-lungräddning


HLR-Dockor
Resusci Anne och hennes dockfamilj – vuxen, junior, barn och baby – ifrån Laerdal. Det är verklighetstrogna övningsdockor i realistisk storlek och med anatomiska egenskaper som kompressionsdjup och ventilationsvolym. För absolut bästa förutsättning och känsla vid övning av hjärt-lungräddning.


Q-CPR dockorna från Laerdal ger dig feedback i realtid och förbättrar dina färdigheter på ett väldigt enkelt, överskådligt och pedagogiskt sätt.
Vi levererar även enklare dockor ifrån andra tillverkare som passar bra vid mängdutbildningar, på skolor etc.

Finns i flera olika modeller, kontakta oss så ser vi över vilket behov ni har. Mer info

Övningshjärtstartare, ShockLink
Med en övningshjärtstartare ges utrymme för realistisk träning i en hjärtstoppssituation. Hjärtstartaren agerar och ger instruktioner exakt som vid ett autentiskt akutläge. Det ger dig möjlighet att träna med ”din” hjärtstartare – en trygghet när/om en skarp situation uppstår.ShockLink kan anslutas till de vanligaste modellerna av hjärtstartare. Anslut skarpt till en hjärtstartare och en träningsdocka. På detta sätt det en mer realistisk situation vid HLR-träning med hjärtstartare.


Med ShockLink får du en kostnadseffektiv HLR-träning och slipper träningshjärtstartare av olika märken.

Mer info