Övningsutrustning

Vi hjälper er att hitta och arbeta med rätt övningsutrustning –  från verklighetstrogna dockor, övningshjärtstartare till mer avancerad utrustning. Nedan finner du några av de mest populära övningsdockorna för hjärt-lungräddning

HLR-Dockor
ResusciAnne_QCPR_BEAUTY
Resusci Anne och hennes dockfamilj – vuxen, junior, barn och baby – ifrån Laerdal. Det är verklighetstrogna övningsdockor i realistisk storlek och med anatomiska egenskaper som kompressionsdjup och ventilationsvolym. För absolut bästa förutsättning och känsla vid övning av hjärt-lungräddning.

Q-CPR dockorna från Laerdal ger dig feedback i realtid och förbättrar dina färdigheter på ett väldigt enkelt, överskådligt och pedagogiskt sätt.
Vi levererar även enklare dockor ifrån andra tillverkare som passar bra vid mängdutbildningar, på skolor etc.

Finns i flera olika modeller, kontakta oss så ser vi över vilket behov ni har. Mer info

Övningshjärtstartare, ShockLink
trainer_BD83778Med en övningshjärtstartare ges utrymme för realistisk träning i en hjärtstoppssituation. Hjärtstartaren agerar och ger instruktioner exakt som vid ett autentiskt akutläge. Det ger dig möjlighet att träna med ”din” hjärtstartare – en trygghet när/om en skarp situation uppstår.
AFVAEMTG
ShockLink kan anslutas till de vanligaste modellerna av hjärtstartare. Anslut skarpt till en hjärtstartare och en träningsdocka. På detta sätt det en mer realistisk situation vid HLR-träning med hjärtstartare.

Med ShockLink får du en kostnadseffektiv HLR-träning och slipper träningshjärtstartare av olika märken.

Mer info